I nær fremtid har alle produkter et digitalt liv på internettet. Når produkter er koblet på Internet of Things (IoT), opstår der nye muligheder for at få viden, om alt fra data der kan optimere produktionen til hvordan kunder bruger produkterne.

Hør Jan beskrive de fire udviklingstrin for producenter, der ønsker at tilkoble deres produkter på internettet. Mange danske virksomheder er godt på vej med IoT i deres produkter, mens andre stadig er tøvende overfor IoT og har svært ved at overskue, hvordan de kommer i gang med at benytte sensorer, der er forbundet til internettet i deres produkter. Så hvilke muligheder giver IoT for virksomheden og dens kunder, og hvad er konsekvenserne ved IoT? Hvilke fordele er der? Og er der overhovedet ingen ulemper?

På dette webinar får du hands-on eksempler på virksomheder, der er startet med IoT i deres produkter og er begyndt at drage fordele af den viden, som de kan hente ud af data. Og Jan gennemgår udviklingsmodellen og de klassiske fire trin – fra ”begynder” virksomhed til den ”avancerede”, hvor IoT er blevet en integreret del af forretningsmodellen. Kort fortalt, vil vi på dette webinar udforske potentialet ved IoT som løftestang for datadrevne forretningsmodeller.

Download publikation

Den nævnte artikel/publikation om IoT’s fire udviklingstrin, som Jan Damsgaard har skrevet, kan downloades på følgende link:

Kom i gang med at bruge kundedata og download vores rapporter

Udfyld nedenstående felter, og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du får adgang til vores downloads med det samme og tilsendt seneste nyt om events og downloads løbende, så du kan komme i gang med at udnytte dine kundedata til vækst.

Relaterede indlæg

Nyheder

Hold dig opdateret om seneste nyt i projektet, så du kan komme i gang med at udnytte din virksomheds egne kundedata- og viden.

Events

Få kompetencer til, at udnytte din virksomheds egne kundedata- og viden via vores webinarer, seminarer og konferencer.

Downloads

Få unik viden gennem vores analyser og værktøjer til, at udnytte potentialet for brugen af kundedata i din virksomhed.