logo-bk-om-projektet

Om projektet

Per 01. januar 2021 opstartede DI Handel, CBS og Erhvervshusene et 3-årigt projekt: ”Datadreven kundeindsigt”, som er fondet af Industriens Fond. Projektets formål er bl.a. at give danske SMV’er, der afsætter fysiske produkter, indsigt og kompetencer til at skabe vækst gennem en datadreven kundeforståelse og deraf dannelse af datadrevne kundesegmenter med sigt på salg.

Helt konkret vil projektet give danske SMV’er forudsætninger for at kunne gå fra en overordnet forståelse af datadrevne vækstmuligheder til operationelle tiltag i den enkelte virksomheder via bl.a. værktøjer, events og virksomhedsforløb.

Projektgruppen

Thomas Ritter
Thomas RitterProfessor
Thomas Ritter er professor i markedsstrategi og forretningsudvikling ved Copenhagen Business School. Thomas har en dr.rer.pol i innovation og en mastergrad fra Universitet Karlsruhe i Tyskland. I over 20 år har Thomas udviklet modeller for at optimere kundeindsigt og kunderelationer, og siden 2015 har Thomas forsket i udnyttelse af data for at drive forretningsudvikling.
Jan Damsgaard
Jan DamsgaardProfessor
Jan Damsgaard er professor i digitalisering ved Copenhagen Business School. Jan har en ph.d. i informationssystemer og en kandidatgrad i datalogi og psykologi fra Aalborg Universitet. I 2014 udpegede Danmarks Tekniske Akademi Jan til Digital Vismand, og Jan er medlem af styregruppen for SMV Digital.
Mie Maahr Hegelund
Mie Maahr HegelundProject Manager
Mie Hegelund er project manager ved Copenhagen Business School. Mie styrer bl.a. forskningskontakter og formidlingsaktiviteter.
Kim Bruno-Lindby
Kim Bruno-LindbyChefkonsulent
Digital snedker: Kim har +20 års erfaring med at udvikle og drive digitale webbaserede løsninger med fokus på digitalt salg. I DI Handel – handelsvirksomhedernes branchefællesskab i Dansk Industri – arbejder Kim primært med e-handel og ny teknologi, som kan understøtte fremtidens handel på tværs af B2B, B2G og B2C.
Tevin Lac
Tevin LacSeniorchefkonsulent
Digital købmand og udd. cand.merc. fra CBS. Har siden år 2000 arbejdet med e-handel og e-eksport hos Coop Danmark, Royal Copenhagen og FDIH, og har berørt alt fra konceptudvikling til kravspecifikation til implementering. Hos DI Handel har arbejdet været fokuseret på analyser og rådgivning af medlemmer indenfor e-handel.
Pia Stougaard Trostmann
Pia Stougaard TrostmannSenior Forretningsudvikler
Pia rådgiver virksomheder i digitalisering og datadreven vækst hos Erhvervshus Hovedstaden – Copenhagen Business Hub.
Anders Kjøller
Anders KjøllerRelationschef
Anders har en mangeårig baggrund som konsulent bl.a. med fokus på forretningsmodelinnovation, kundesegmentering og international skalering.
Anna Maria Sønderholm
Anna Maria SønderholmUdviklingschef
Anna Maria er udviklingschef i Erhvervshus Midtjylland og har ansvaret for Erhvervshusets kommunikation og markedsføring.

Kom i gang med at bruge kundedata og download vores rapporter

Udfyld nedenstående felter, og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du får adgang til vores downloads med det samme og tilsendt seneste nyt om events og downloads løbende, så du kan komme i gang med at udnytte dine kundedata til vækst.

Viden

Få unik viden gennem vores analyser og værktøjer til, at udnytte potentialet for brugen af kundedata i din virksomhed.

Events

Deltag på vores webinarer, seminarer og konferencer, og få kompetencer til, at finde guldet i dine kundedata.

Benchmark

Besvar 21 spørgsmål og sammenlign din virksomheds evne til at anvende kundedata i forhold til andre SMV’er.

Live data

Se hvordan kundedata kan blive visualiseret i dashboards med fokus på marketing, salg, kundeservice og logistik.