Få indblik i Professor Thomas Ritter og Assistant Professor Carsten Lund Pedersens modenhedsmodel, som du kan bruge til at vurdere, hvor klar din virksomhed er til at arbejde med kundedata.

Hvad er modenhed?

Modenhed refererer i vores projekt til, hvor klar en virksomhed er til at arbejde med kundedata. Modenhed udgøres her af to forskellige elementer og deres indbyrdes interaktion: Parathed og fremdrift. Hør Thomas Ritter og Carsten Lund Pedersen fra Copenhagen Business School fortælle, hvordan du kan bruge deres modenhedsmodel til at vurdere, hvorvidt du er klar til at bruge kundedata på 5 minutter i videoen nedenfor.

Video om modenhedsmodel
Hent slides

Du kan downloade arbejdsbogen fra videoen lige her.

Brug kundedata

Den 01. juni kan du få et mere dybdegående indblik i modenhedsmodellen til vores første erfamøde om brugen af kundedata. Du kan læse mere og tilmelde dig lige her: Erfamøde – er du klar til at bruge kundedata?

Kom i gang med at bruge kundedata og download vores rapporter

Udfyld nedenstående felter, og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du får adgang til vores downloads med det samme og tilsendt seneste nyt om events og downloads løbende, så du kan komme i gang med at udnytte dine kundedata til vækst.

Relaterede indlæg

Nyheder

Hold dig opdateret om seneste nyt i projektet, så du kan komme i gang med at udnytte din virksomheds egne kundedata- og viden.

Events

Få kompetencer til, at udnytte din virksomheds egne kundedata- og viden via vores webinarer, seminarer og konferencer.

Downloads

Få unik viden gennem vores analyser og værktøjer til, at udnytte potentialet for brugen af kundedata i din virksomhed.