Microsoft Power BI er en af de mest populære business intelligence-værktøjer, der bruges af virksomheder over hele verden til at oprette visuelle rapporter og dashboard med deres data. Gense dette webinar, som giver dig indblik i, hvordan du på kort tid kan komme i gang med at visualisere dine egne data i Power BI.

Der er mange årsager til at visualisere jeres data. Datavisualisering hjælper fx med at forklare komplekse informationer og data på en mere intuitiv måde. Ved at præsentere data i form af grafer, diagrammer, og andre visuelle repræsentationer kan det hjælpe brugere til at forstå og analysere data mere effektivt. Datavisualisering kan således hjælpe med at identificere mønstre og sammenhænge, som måske ikke ville være synlige i rådata.

Microsoft Power BI er et blandt mange værktøjer på markedet, som kan bruges til datavisualisering. Men på dette webinar fokuserer vi kun på hvordan du kommer i gang med at bruge Power BI,  da det fortsat er en af ​​de mest populære og udbredte værktøjer. Når du først har lært at bruge Power BI, kan du oprette smukke, interaktive visualiseringer af dine data på få minutter. Men hvor starter man? Det er netop, hvad vi vil fokusere på i dette webinar.

Microsoft PowerBI

Kan downloades gratis her: Pricing & Product Comparison | Microsoft Power BI

Lad dig inspirere af projektets 4 dashboards

Vi har udviklet fire dashboards, som du kan lade dig inspirere af. Alle dashboards er fuld funktionsdygtige og bliver dagligt opdateret med LIVE data!

Kom i gang med at bruge kundedata og download vores rapporter

Udfyld nedenstående felter, og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du får adgang til vores downloads med det samme og tilsendt seneste nyt om events og downloads løbende, så du kan komme i gang med at udnytte dine kundedata til vækst.

Relaterede indlæg

Nyheder

Hold dig opdateret om seneste nyt i projektet, så du kan komme i gang med at udnytte din virksomheds egne kundedata- og viden.

Events

Få kompetencer til, at udnytte din virksomheds egne kundedata- og viden via vores webinarer, seminarer og konferencer.

Downloads

Få unik viden gennem vores analyser og værktøjer til, at udnytte potentialet for brugen af kundedata i din virksomhed.