Find ud af om din virksomhed er parat til at bruge data i dagligdagen til at træffe hurtigere og bedre beslutninger i salg, økonomi, marketing, indkøb, etc.

På dette webinar vil Thomas og Carsten fra CBS fortælle om deres arbejde med danske virksomheder og deres modenhed til at bruge data, altså hvor klar en virksomhed er til at arbejde med kundedata. Og se hvor din virksomhed er placeret i deres modenhedsmodel ift. andre danske virksomheder. Hør hvordan du kan bruge modellen til at vurdere, hvorvidt du er klar til at bruge kundedata og hvad der eventuelt skal til for at blive klar.

Mød AVS Danmark der er begyndt at bruge salgs og kundedata
AVS Danmark har 40 år på bagen og er industriens bedste samarbejdspartner inden for miljø, pneumatik og automatik og sælger B-t-B. Data giver dem mange nye indsigter og giver dem bedre indblik i kunderne. Men i høj grad også i dem selv. De kan se kundernes udvikling og deres egen og sælgerens, sidst men ikke mindst giver det et sammenligningsgrundlag kunder imellem. Hør hvorfor og hvordan AVS startede deres mere strategiske og praktiske tilgang til at bruge data.

Kom i gang med at bruge kundedata og download vores rapporter

Udfyld nedenstående felter, og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du får adgang til vores downloads med det samme og tilsendt seneste nyt om events og downloads løbende, så du kan komme i gang med at udnytte dine kundedata til vækst.

Relaterede indlæg

Nyheder

Hold dig opdateret om seneste nyt i projektet, så du kan komme i gang med at udnytte din virksomheds egne kundedata- og viden.

Events

Få kompetencer til, at udnytte din virksomheds egne kundedata- og viden via vores webinarer, seminarer og konferencer.

Downloads

Få unik viden gennem vores analyser og værktøjer til, at udnytte potentialet for brugen af kundedata i din virksomhed.