Hvad kan din virksomhed få ud af at arbejde med data? På dette webinar gør vi data og behandling af data gennem Business Intelligence (BI) spiseligt.

Alle snakker om, at data er det ”nye råstof”, og at vi hver dag genererer mere og mere data, der blot afventer kommerciel udnyttelse. Udfordringen ligger dog i, at mange slet ikke formår at indarbejde og udnytte data i deres forretning – enten fordi de ikke ved, hvad de skal gøre, eller fordi de endnu ikke har kompetencerne til at komme i gang med at udnytte deres data systematisk.

Der er et stort potentiale og mange anvendelsesmuligheder i din virksomheds data. Data relateret til bl.a. kundebevægelser og transaktioner har alle virksomheder adgang til, men kun få i organisationen ser dette og kan bruge det aktivt i beslutninger, hvis de overhovedet bruges til noget konstruktivt. For at opnå en bedre forretningsforståelse skal vi have data ud at leve i alle led i organisationen, bl.a. ved at kunne opstille og vise data på en intuitiv og let forståelig måde, så de kan bruges i hverdagen. Det handler om at få et hurtigt overblik, der kan danne grundlag for hypoteser og forretningsbeslutninger.

En af de mest almindelige udfordringer, som virksomheder står over for når de skal udnytte deres data, er at ændre tankegangen og kulturen omkring brugen. Nøglen til at blive bedre er at opbygge organisationens måder at arbejde på, og have de rigtige redskaber som er nemme at bruge i en travl hverdag.

Vi inviterer derfor i samarbejde med Intellishore til webinar, hvor vi vil give dig et indblik i, hvor simpelt det er at trække relevant data ud af f.eks. ERP (regnskabssystem) og CRM, koble dem sammen og vise dem i et ”dashboard”, hvor du selv har mulighed for at vælge måden dine data præsenteres, så det giver mest indsigt og værdi for dig og din virksomhed.

Udbytte:

  1. Forstå potentialet ved forskellige typer forretnings- og driftsrelateret data
  2. Indsigt i kunde- og transaktionsdata, samt offentligt tilgængelige data
  3. Inspirationscase fra det virkelig liv: Data brugt i praksis

Kom i gang med at bruge kundedata og download vores rapporter

Udfyld nedenstående felter, og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du får adgang til vores downloads med det samme og tilsendt seneste nyt om events og downloads løbende, så du kan komme i gang med at udnytte dine kundedata til vækst.

Relaterede indlæg

Nyheder

Hold dig opdateret om seneste nyt i projektet, så du kan komme i gang med at udnytte din virksomheds egne kundedata- og viden.

Events

Få kompetencer til, at udnytte din virksomheds egne kundedata- og viden via vores webinarer, seminarer og konferencer.

Downloads

Få unik viden gennem vores analyser og værktøjer til, at udnytte potentialet for brugen af kundedata i din virksomhed.