I vores digitaliserede verden flyder vi over med data – kundedata, salgsdata, brugerdata, og meget mere. Excel er ofte det første værktøj mange af os griber til, når vi har brug for at analysere disse data. Men hvor langt kan man egentlig komme med Excel?

Praktisk info

Dato og tid

26. september 2023

kl. 09.00-10.00

Sted

Online webinar

Dette webinar vil dykke ned i brugen af Excel til analyse af kundedata. Martin har udviklet nogle super nemme og super effektfulde Excel løsninger til kundedataanalyse og han vil demonstrere hvordan Excel kan bruges til at afsløre skjulte mønstre og indsigter baseret på dine kundedata, og dermed hjælpe dig med at forstå dine kunders adfærd bedre, forbedre din marketingeffektivitet, og ultimativt øge dit salg.

Webinaret vil også diskutere begrænsningerne ved Excel – hvad kan det ikke gøre, og hvornår bør man overveje at skifte til andre dataanalyseværktøjer? Med webinaret vil vi gerne overbevise dig om at bruge dine kundedata er meget meget nemmere end mange tror: start med Excel og bliv inspireret og begejstreret og så kan du altid bygge videre senere.

Uanset om du er ny til Excel eller en erfaren bruger, vil dette webinar give dig værdifulde indsigter i, hvordan du kan bruge Excel til at arbejde smartere med dine kundedata. Kom med os på en rejse gennem de mange muligheder, Excel tilbyder for dataanalyse.

Håber vi ses til dette lærerige webinar!

Oplægsholdere

Thomas Ritter, Professor, Copenhagen Business School
Thomas er Professor ved Department of Strategy and Innovation på CBS med forskningsfelt indenfor forretningsudvikling og strategi samt virksomhedernes kommercielle sfære heriblandt kundeindsigt og kundesegmentering. Thomas har tidligere været med i projekter som ”Fra Big Data til Big Business” og ”ServitizeDK”.

Martin Jensen, Rådgivende ingeniør, IDE CRM og Excel-entusiast
Martin er rådgivende ingeniør med særligt fokus på digitalisering, procesoptimering og prototyping, og med Microsoft Office pakken som de primære værktøjer. Forfatter af fem bøger om at få meget mere ud af Microsoft Office pakken, herunder tre om Excel. Stor CRM-entusiast – også med bogen ”Få succes med CRM” om organisatorisk implementering. Iværksætter gennem DTU Link på DTU Risø Campus.


Tilmelding