I nær fremtid har alle produkter et digitalt liv på internettet. Når produkter er koblet på Internet of Things (IoT), opstår der nye muligheder for at få viden, om alt fra data der kan optimere produktionen til hvordan kunder bruger produkterne.

Praktisk info

Dato og tid

26. januar 2023

kl. 09.00-10.00

Sted

Online/Webinar

Hør Jan beskrive de fire udviklingstrin for producenter, der ønsker at tilkoble deres produkter på internettet. Mange danske virksomheder er godt på vej med IoT i deres produkter, mens andre stadig er tøvende overfor IoT og har svært ved at overskue, hvordan de kommer i gang med at benytte sensorer, der er forbundet til internettet i deres produkter. Så hvilke muligheder giver IoT for virksomheden og dens kunder, og hvad er konsekvenserne ved IoT? Hvilke fordele er der? Og er der overhovedet ingen ulemper?

På dette webinar får du hands-on eksempler på virksomheder, der er startet med IoT i deres produkter og er begyndt at drage fordele af den viden, som de kan hente ud af data. Og Jan gennemgår udviklingsmodellen og de klassiske fire trin – fra ”begynder” virksomhed til den ”avancerede”, hvor IoT er blevet en integreret del af forretningsmodellen. Kort fortalt, vil vi på dette webinar udforske potentialet ved IoT som løftestang for datadrevne forretningsmodeller.


Tilmelding